Team Belmatic

Team

Professioneel en veelzijdig

Een doordachte engineering is de basis voor al uw oplossingen. In Belmatic hebben zaakvoerders Jeroen de Ketelaere en Sam Van Zele de krachten gebundeld om hun specialisatie in industriële elektriciteit en automatisatie verder uit te bouwen. 

Beiden hebben als zelfstandigen in elektriciteitswerken heel wat kennis en ervaring opgedaan die zij nu nog sterker kunnen inzetten in zeer uiteenlopende sectoren en projecten. 

“Onze passie voor elektriciteit en drang naar perfectie in ons werk kunnen we in Belmatic ten volle ontplooien.”

Geen problemen, enkel uitdagingen

Voor elke vraag een passend antwoord vinden is het uitgangspunt bij Belmatic. We leveren niet op vooraleer al uw noden en verwachtingen ingelost zijn, zelfs al moeten we hiervoor tot het uiterste gaan. Onze technici leven op de drive om elke probleem tot een boeiende uitdaging om te buigen. 

enkel uitdagingen
Jeroen

Een waterdichte servicegarantie

Ondervindt u problemen met elektrische installaties of automatisatie, dan kan u 24/7 op ons rekenen. U belt en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt, indien mogelijk van op afstand en zo nodig ter plaatse.

Onze proactieve aanpak in onderhoud en advies zorgt er bovendien voor dat we heel wat zaken kunnen oplossen voor het problemen worden. 

 

Sterke schakels in een onbreekbare ketting

Rondom zich hebben Jeroen en Sam een sterk en divers team van professionele elektrotechnici verzameld. Op die manier kan Belmatic zijn klanten een bijzonder uitgebreide expertise én flexibiliteit bieden om grote en/of complexe projecten met een strakke deadline tot een goed einde te brengen.

sterke schakels
Sam

“Onze teamgeest is een absolute troef. Net zoals we keihard werken om de vragen van onze klanten te beantwoorden, genieten we samen van de voldoening na een geslaagde oplevering.”

Interesse om samen te werken?

Contacteer ons voor een eerste vrijblijvend gesprek.