Industriële elektriciteit, automatisatie en bordenbouw bij Belmatic

Automatisatie

Maatwerk voor uw productieprocessen

U hebt een nieuwe productielijn aangekocht of wil een bestaand proces (verder) automatiseren? U wil uw machines een upgrade geven inzake veiligheid? U bent op zoek naar een betrouwbare partner die uw productie duurzamer, sneller en/of efficiënter kan laten verlopen?

Industriële elektriciteit, automatisatie en bordenbouw bij Belmatic

Dan bent u bij Belmatic aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het automatiseren van tal van processen en machines in de meest uiteenlopende sectoren. Door een automatisatie op maat van uw noden verbeteren we het rendement en de kwaliteit van uw onderneming.

Glashelder van idee tot installatie

Elke samenwerking begint bij een goed gesprek. Wat uw noden en verwachtingen zijn en hoe het eindresultaat er moet uitzien. Dat is het vertrekpunt om u een voorstel op maat met bijhorende prijsofferte te bezorgen.

Wanneer we tot een overeenkomst komen bereiden we al het nodige voor in ons eigen atelier. We bouwen de schakelkasten op en testen alles nauwgezet uit. Zo zorgen we ervoor dat de installatie zelf zo weinig mogelijk hinder veroorzaakt op de werkvloer.

Bij de opstart zelf is er steeds een technieker aanwezig. Nadien volgen we de geleverde installatie ter plaatse op en zorgen na grondige evaluatie voor eventuele bijsturing.

glashelder van idee tot installatie
Industriële elektriciteit, automatisatie en bordenbouw bij Belmatic

Sturing op afstand

Met een PLC-sturing op afstand wordt het mogelijk om contact te maken met de machines of installatie waar en wanneer u dat ook wenst. Dat betekent dat wij (of uw eigen technici) u heel snel kunnen bijstaan wanneer er zich een probleem of storing voordoet zonder dat we ter plaatse moeten komen. 

Dankzij de remote access bellen we in op het systeem en kunnen we het defect meteen opsporen en een eerste analyse uitvoeren. Op die manier komen we meteen ter plaatse met het juiste materiaal en kunnen we het probleem snel en efficiënt verhelpen. Een win-win voor beide partijen dus!

Verhoog de efficiëntie en het rendement van uw onderneming!

Contacteer ons voor een voorstel op maat.